Case: Verisure

Verisure Awards

Vi har haft äran att jobba tillsammans med ett av Sveriges största säkerhetsföretag, Verisure, sedan flera år tillbaka. En långsiktig kundrelation som vi är mycket stolta över!

Varje år samlar Verisure sina franchisetagare med anställda för att lansera kommande nyheter och för att hylla specifika prestationer från föregående år.

I år blev det två digitala heldagar där vi blandade viktig information med Verisure Awards. Vinnarna presenterades, utan förvarning, i direktsändning vilket gjorde att överraskningsmomentet var på topp när vi kopplade upp dem till studion och gratulerade vinnarna för sina prestationer. Vare sig medarbetarna satt tillsammans på sina kontor eller ensamma hemma så genomsyrades samhörigheten, glädjen och stoltheten över hela Sverige.

Vårt uppdrag var att jobba med projektledning och idéarbete för att skapa interaktivitet och för att säkerställa att informationen gick fram genom rutan. Vi hade totalansvar för tekniken som bl.a. innehåller ljud, ljus, greenscreen, mötesplattform och studiosetup med tre-kameraproduktion samt tekniker.

Vår största uppgift var dock att designa och kvalitetssäkra detta digitala event med bibehållen känslan av gemenskap och samhörighet som vid ett fysiskt möte.  Och ser vi till citatet nedan kan man nog säga att vi lyckades riktigt bra!

Citat från kund: 

“En mycket lyckad Verisure Awards som verkligen uppskattades av våra franchisetagare och deras anställda, närmare 350 personer runt om i Sverige. Mycket tack vare att vi tillsammans med Imponera lyckades skapa en känsla av att vi alla var samlade trots digital sändning. Stämningen gick verkligen att ta på” 

  • Daniel Särefjord, Managing Director.