Case: Toyota Material Handling Europe

HR Community Conference 2021

Våren 2020 inleddes vårt samarbete med Toyota Material Handling Europe och sedan dess har vårt samarbete kring digitala events fortsatt med ett flertal digitala sändningar med bl.a. Top managemnet- och HR community-konferenser.  

Varje år genomförs en HR Community Conference och som 2021 blev ett 100% digitalt event, som riktade sig till alla inom HR inom Toyota Material Handling koncernen i Europa.

En heldags livesändning med worskshops, interaktivitet, inspirationsföreläsare, reflektioner, lanseringar och prisutdelningar.  För att skapa en extra boost kring eventet skickades en box hem till alla deltagare som inte fick öppnas innan eventet startade.

En QR kod fanns på boxen som när man öppnade den fick ta del av en välkomsthälsning från programledarna. Boxen var fylld med massa svenska godsaker inom temat ” It’s always time for a Swedish fika”, såsom delicatoboll, kexchoklad, kaffe en specialdesignad kaffemugg etc.  

Boxen blev en röd tråd genom hela dagen och deltagarna fick njuta av boxens innehåll under pauserna. 

Vi organiserade allt kring goodieboxen, frakter, vägledning med upprättande av körschema och regi, full teknisk setup och support under genrep och livesändning.

Deltagarna gav konferensen väldigt fina betyg rakt igenom utvärderingen men vi är såklart extra glada och stolta över att de gav 9,5 av 10 i betyg på genomförande och produktion.