Vi hjälper dig imponera!

Vi är specialister på att skapa personliga och digitala möten, upplevelser och evenemang. Med vår erfarenhet, engagemang och helhetstänkande synsätt har vi sedan starten år 2001, hjälpt våra kunder med att skapa möten och evenemang som tillför värde och kundnytta.

Ett lyckat event, oavsett om det sker fysiskt eller digitalt, bygger på att allt fungerar in i minsta detalj under hela processen från idé till genomförande och uppföljning. Vi är med dig hela vägen! Helheten är viktig för oss. Därför erbjuder vi en mängd relevanta tjänster för just ditt evenemang eller möte.

Digitala möten och event​

Vill du nå ut till dina medarbetare, kunder, leverantörer och samarbetspartners via ett digitalt event?
Vi har stor erfarenhet av att skapa digitala eventproduktioner och livesändningar – stora som små till olika målgrupper.

Vi livestreamar ert möte och bolagsstämma, hjälper er med onlinekonferensen och ersätter föreläsningen med webinar som aktiverar och engagerar. För oss är det digitala mötet lika viktigt som det personliga mötet när vi träffas IRL – därför hjälper vi er med såväl tekniken som innehållet på ett proffsigt och tydligt sätt och kan som alltid erbjuda en helhetslösning så att ni kan luta er tillbaka.

Kick-off – inspirerar till framgång

Vem i en organisation ser inte fram emot en kick-off? Vi hjälper dig med idékoncept och planeringen från start till mål.

Att kickstarta det nya året, ett nytt projekt eller varför inte en ny produkt är något som ska inspirera och lägga grunden för framtiden. Hos oss får du en helhetslösning levererad i en inspirerande miljö och ett vinnande koncept som gör att just er kick-off uppfyller era mål och visioner. Vi har även stor erfarenhet av att genomföra hybrid kick offs där ni samlas på olika ställen som vi sedan kopplar ihop genom digitalt mötesupplägg. En perfekt kombination av att ses IRL i grupper utan långa resor och dra fördel av alla digitala möjligheterna för få alla att känna delaktighet och närvaro.

Konferenser – utbildar och skapar engagemang

En konferens ska utbilda och underhålla samtidigt som deltagarna ska få tillfälle att bygga relationer och känna sig inspirerade.

Utifrån era visioner och mål levererar vi goda idéer med ett professionellt genomförande som förstärker intryck och budskapen som ska förmedlas.

Vi vet vad som krävs för att lyckas med en givande konferens. Därför tar vi hand om boka konferensanläggning, hotell, skapa inbjudningar, grafisk profil, boka föreläsare, teknik, middag och kringaktiviteter.
Vi skapar konferenser som ger deltagarna något att se fram emot och medarbetare som lämnar fyllda med inspiration och engagemang.

Årsstämmor

En årsstämma är ett viktigt möte under året. Vi hjälper såväl stora börsnoterade bolag till ideella organisationer med eventproduktionen.

Ni ska förmedla en stark känsla för företagets/organisationens framtid och ingjuta förtroende i aktieägare, medlemmar, styrelse och media. Detta förtroende förstärks genom en genomtänkt och proffsigt genomförd årsstämma.

Ni tar hand om strategierna och vi tar hand om helheten. Ljud, ljus, scen, scendekor, talarstolar, dagordningsbilder, filmer, storbildproduktion, kameradokumentation, webstreaming, röstningsförfarande, talarstöd, tolkning, profilering, flöden och logistik är bara några av grundpelarna som vi sköter med bravur. Vi är din naturliga samarbetspartner som utifrån era mål och profil vägleder och tar hand om ert företags/organisations årsstämma. Vi har erfarenheten och tar helhetsansvaret genom att leverera kreativa och unika lösningar för just ert företag/organisation.

Mässor & Utställningar

Syns man inte, finns man inte. Visst stämmer det? Därför bygger vi själva eller tillsammans med våra noga utvalda samarbetspartners: utställningar, mässor och butiksinredning.

Tillsammans med er tar vi gärna fram idé och koncept för monterproduktion och hjälper er med printning av vepor och budskap samt med lagerhållning och logistik.

Utlandskonferenser

Alla som någon gång har planerat en resa vet hur mycket jobb som krävs. krävs. Men lugn, vi hjälper dig med allt!

Idéer på resmål, biljetter och hotellrum ska bokas, aktiviteter ska förberedas, samtidigt som ni ska ha kreativa möten. Vi skräddarsyr ert program där ni får nya intryck, samlar kraft och slipper lägga energi på tidskrävande jobb. Rom, Palma de Mallorca, New York, Nice, Istanbul, Prag, Barcelona, Piemonte, Split, Budapest och norra Italien är några av de favoritdestinationer vi har arrangerat konferenser på utifrån våra kunders önskemål och visioner. 

Låt oss göra din resa till en minnesrik upplevelse!

Ceremonier & Jubileum

Invigningar, nya samarbeten och årsjubileum – att vårda relationer med kunder, leverantörer och samarbetspartners är alltid lika viktigt.

Vi har stor erfarenhet av att projektleda och leverera upplevelser som ger avtryck. Vi utgår från er profil och syfte med eventet för att kreera den bästa lösningen för just ert företag. Passa på att kombinera affärsnytta med nöje, en vinnande kombination.

Roadshows

Åk ut och träffa er målgrupp där de finns. Vi lovar att följa med på hela resan och tar
ansvar för logistiken.

Vi hjälper er att presentera ert budskap för er externa eller interna målgrupp på turné runt om i landet. Vi anpassar formatet så ert budskap träder fram på rätt och önskat sätt.

Ta lärdom av vår erfarenhet för att möta er publik där de finns. Vi är med dig från början till genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder även!

Med över 20 års erfarenhet av att ta fram attraktiva idékoncept samt med förmågan att snabbt omsätta idéer och strategier till handling gör oss till en naturlig samarbetspartner – oavsett format!

Vi designar och projektleder allt från det lilla ledningsgruppsmötet till det stora eventet med flera tusen deltagare. Vi ser och förstår dina behov och önskemål. 

Med kreativ höjd och stort engagemang skapar vi intryck som ger avtryck där vi hjälper företag och organisationer att nå sina mål genom attraktiva möten och events.

Snabbt smidigt och träffsäkert! Utmana oss gärna. Vi lovar att utmana er tillbaka 🙂

Faxen är död – Länge leve internet! Vi vet att det kan vara en börda med listor och administration kring deltagarhanteringen. Därför byggde vi ett verktyg för att enkelt kunna ta emot anmälningar och sammanställa informationen på ett överskådligt sätt. Verktyget innehåller funktioner för att skicka påminnelser, biljettgenerering, bekräftelseutskick och mycket mera.

Att ha väl fungerade LJUD, LJUS och BILDTEKNIK till ditt evenemang eller konferens är A och O för helhetsintrycket. Vi vet betydelsen av att ha rätt teknik på plats och kan vägleda och erbjuda dig komplett konferensteknik till ert genomförande. Med vår erfarenhet får du en smidig och trygg leverans av all konferensteknik. Oftast är vi med även under genomförandet också och är din trygga samarbetspartner på plats och ser till att allt flyter enligt plan. Låt dina deltagare ta del av budskapet med en proffsig inramning och kvalitetssäkrad teknik. Testa oss så får du själv uppleva skillnaden!

Vi hjälper dig med dina presentationer, inbjudningar, konferensprogram, HTML-brev eller kampanjsidor. Självklart fixar vi även fram layout till dina-roll ups, scendekor eller stora välkomstvepan till entrén. Vi har egna produktionsresurser inhouse samt i vårt nätverk för att snabbt hjälpa till med allt som kan behövas t ex: Presentationer, Original, Visualiseringar, 3D, Flashanimeringar och Webbproduktion.

Kort och sagt, vi hjälper dig att förstärka det intryck och budskap som du vill förmedla och ger ditt evenemang en snygg profil. Eller ge oss din profilmanual så följer vi naturligtvis den.

Våra kunder

Här är några av de kunder vi har förmånen att jobba tillsammans med. Vill ditt företag/organisation också finnas med på listan? Hör av dig, vi lovar att ta väl hand om dig!