Case: Saab AB

GlobalEye Roll-out

Saab AB är en av våra äldsta kunder och vi har haft förmånen att jobba tillsammans med Saab sedan starten av Imponera för 20 år sedan. Samarbetet har utökats med åren och idag hjälper vi dem med ett bredd utbud av eventtjänster från studentevenemang till chefsseminarier, medarbetardagar, produktlanseringar, julfester och årsstämmor. 

Ett event som vi är extra stolta över att som totalleverantör fått eventproducera är Roll Out ceremonin av GlobalEye år 2018. Två flyghangarer dressades från topp till tå efter is-och vintertema där vi med stor omsorg för alla detaljer skapade rätt känsla.  

Eventet startade vid lunchtid med mingel vid isbarerna. Därefter en 3-rätters lunch med tal och välkomstanföranden. Gästerna välkomnades sedan in i ceremonilokalen och det som de alla hade väntat på – Roll Out ceremonin av GlobalEye.

Det blev en häftig majestätisk ljus- och musikshow när planet snyggt visades upp för första gången. Därefter fortsatte festligheterna med mingel, fotografering och glada tillrop runt planet. Kvällen fortsatte sedan med samma tema på Flygvapenmuseet med middag, underhållning och firande.  

Vi är otroligt stolta över att ha varit med och genomfört ett sådant otroligt komplext event där ett grymt och framför allt roligt teamwork var receptet för att denna dag slutade med lovord som fantastiskt, proffsigt och succé! Det är en häftig upplevelse att få “bygga om” två stora flyghangarer till högklassiga ceremonilokaler och med kunden och Global Eye i fokus.

Samarbetet med Saab fortsätter 😊